Panini: Kanapanini 235g, Kinkku-Salamipanini 235g, Kebab-Valkosipulipanini 235g, BBQ Kana-Pekonipanini 235g, Kinkku Original-panini 235g, Kana-Sinihomejuustopanini 235g, Mozzarellapanini 235g, Hampurilaispanini 235g, Tonnikalapanini 235g, Härkäpapu-Vegepanini 235g

Mr. Panini on huolellisesti käsityönä koottu lämmin, rapea ja runsastäytteinen makuelämys. Paninit valmistetaan käyttäen kotimaista tuoretta leipää, itsetehtyä majoneesia, tuoreita raaka-aineita ja 100 % kotimaista lihaa.
Tänä päivänä hymyilevän Mr. Paninin voi tavata Suomen lisäksi myös Ruotsissa, ja tuohon hymyyn sisältyy lupaus: aina yhtä maukasta parhaista raaka-aineista.


Mr. Panini Oy

Vuonna 1993 tutustui porilainen Ilkka Wikholm idyllisessä pariisilaiskahvilassa grillattuun täytettyyn leipään. Oli oitis selvää, että tämä tuttavuus lähtisi mukaan koti-Suomeen. Tästä alkoi sittemmin Mr. Paniniksi nimetyn maukkaan ja mutkattoman herkun tarina. Avainlippua ylpeästi heiluttava Mr. Panini on edelleen huolellisesti käsityönä koottu lämmin, rapea ja runsastäytteinen makuelämys.

www