Goodio Luomu raakasuklaat

Goodion suklaat valmistetaan alusta loppuun asti pienessä suklaatehtaassa Helsingin Kalasatamassa. Samettinen suklaamassa valmistetaan kivimyllyssä jauhamalla paahtamattomia kaakaopapuja muiden raaka-aineiden kanssa 2-3 vuorokauden ajan. Valmistus tapahtuu matalassa lämpötilassa, jolloin varmistetaan, että kaakaon ravintorikkaus säilyy mahdollisimman korkeana. Tästä nimitys raakasuklaa.


Helsingin Suklaatehdas Oy

Goodio on uuden sukupolven ruokabrändi ja rohkea suunnannäyttäjä. Missiomme on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja ilon lisääminen herkuilla, jotka ovat hyviä niin mielelle, keholle kuin luonnollekin. Toimintaamme ohjaa välittäminen, ilo ja herkullisuus. It's all Goodio!

www